• Home
  • Hírek
  • BIO alapanyagok iránti elkötelezettség

BIO alapanyagok iránti elkötelezettség

sprint natura termekekAz Agrosprint Kft. vezetősége hosszú évek óta elkötelezett a bio alapanyag feldolgozás iránt. Ez egyrészt a cég minőségpolitikájában rejlik, amelyben megfogalmazódik az egészséges élelmiszer gyártására való törekvés, aminek mi lenne szembetűnőbb példája, mint a tartósítószer és adalékanyag nélküli bébis vagy bio termék. Másrészt következik ez az elszántság a régóta tartó együttműködésből a bio termelőkkel.

Ugyanakkor el kell ismernünk azt is, hogy a bio alapanyagok gyártásának szigorúbb követelményeinek betartása jó hatással van a cég egész gyártási kultúrájára. Évek óta komoly munkát végzünk annak érdekében, hogy termékeink minél jobban megfeleljenek a vevők elvárásainak. E munka során felhasználunk minden lehetséges módszert az elemzésektől kezdve, a műszaki fejlesztéseken át az oktatásig.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez a munka csak akkor éri el célját, ha folyamatosan végezzük, nem elégszünk meg részeredményekkel, és nem torpanunk meg, ha az elért eredmények nem látványosak, hiszen sok energiát kell befektetni éveken keresztül, de lehet, hogy az eredmény csak lassan fog megmutatkozni. Továbbra is hangsúlyt fektetünk a nyomon-követésre, a beszállítóink kiválasztására, a jó minőségű és biztonságos nyersanyag biztosítása iránti elkötelezettségünk erősítésére.

Természetesen a megtett intézkedéseink hatásait folyamatosan figyelemmel kísérjük, a tapasztalatok alapján finomítjuk, ha kell, módosítjuk a terveinket. A bio termékek nyersanyagbázisát kizárólag Magyarországon termesztett zöldségek képezik. Cégünk bio termelését a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakemberi folyamatosan ellenőrzik a termesztés körülményeit, szaktanácsot és termesztéstechnológiai javaslatokat adnak a termelők részére.

Hírek Agrosprint
Hírek Agrosprint