SIAL Innovation Selection

SIAL-cikk.jpg

Mint minden második évben, így idén is megszervezik Párizsban Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari kiállítását, a SIAL-t.

A kiállításon a legnagyobb élelmiszeripari gyártó vállalatok vesznek részt a világ különböző kontinenseiről. 2016-ban összesen 7000 kiállító képviseltette magát 104 országból, a kiállítás 155.000 látogatót számlált.

Mint minden alkalomkor az AGROSPRINT saját standdal idén is kiállít a gyorsfagyasztott termékek szektorában.

01 smoothies kids 3A kiállítást megelőzően meghirdetésre került a SIAL Innovation Selection program/pályázat, amelynek célja, hogy felfedezzék a SIAL Paris kiállítóinak leginnovatívabb élelmiszer termékeit, illetve hogy elemezzék a fogyasztói trendeket és az új termékeket a világ agrár-élelmiszerpiacain.

2018-ban összesen 2355 termék, 1193 ország nevezésében került regisztrálásra, amelyből 80 terméket, 11 kategóriában választott ki egy független szakmai zsűri. A programba az AGROSPRINT is benevezte a Sprint Smoothie KIDS termékét.

Örömmel tudatjuk kedves partnereinkkel és fogyasztóinkkal, hogy 2018-ban gyorsfagyasztott termék kategóriában a Sprint KIDS Smoothie Mix  a leginnovatívabb élelmiszer termékek közé beválasztásra került!

Hírek Agrosprint
Hírek Agrosprint