Hírek, események

AgroSprint - a felelősségvállalás tükrében

Cégünk, az AgroSprint Kft. a gyorsfagyasztott termékek széles választéka révén járul hozzá a lakosság jól-létéhez.

A vállalati küldetésünkhöz tartozik az, hogy a társadalmi felelősségvállalást mindinkább próbáljuk hangsúlyosan kezelni, életünk és működésünk minden területén.

dreamstime m 21327975Szeretnénk ezúton is felhívni a Partnereink, a Vásárlók, továbbá a cikket olvasó kedves Érdeklődők figyelmét az „Adni Lehetőség!” - Adomány Programunkra. Az ALAP keretei évről-évre bővülnek és szeretnénk, ha egyre többen csatlakoznának kezdeményezésünkhöz tanácsaikkal, partnerségükkel, összefogással!

A program keretein belül első lépésként dolgozóinknak olyan juttatási rendszert alakítottunk ki, amelyen a választás szabadsága mellett, a legjobb felhasználhatóságot és személyes igényekre szabhatóságot szem előtt tartva, folyamatosan jobbítunk a törvényi változások és lehetőségek függvényében. Továbbá – maradva szűkebb pátriárkánknál -, olyan tudatformáló programokat is indítottunk, melyeket az együvé tartozás és követendő életvitel fémjelez – legyen itt szó a hagyományos egészségnapunkról, vagy a mára rendszeressé váló céges véradásunkról.

Célunk, hogy mind a munkatársaink, mind a partnereink és a vásárlók körében a tudatosságot lokalizáljuk, illetve a társadalmi felelősségvállalás fontosságát globalizáljuk.

Mára elmondhatjuk magunkról, hogy rendszeresen támogatjuk a helybeli sportklubokat és a sportolás elemi szükségletének fontosságát hirdetjük. Patronáljuk a szakképzést és a tehetséges fiatalok mentorálását, életvezetését. Rendszeresen adományt osztunk a rászorulóknak, és kiemelt események kapcsán célzottan juttatunk adományokat adott célcsoportoknak – például idén Karácsonyra fajátékokat vettünk a helyi óvodáknak, csomagot állítottunk össze közel 200 kisiskolásnak, valamint az említetteken túlmutatva, a Gyermekétkeztetési Alapítványnak adományoztunk.

Ahhoz, hogy küldetésünket szélesebb körben érvényesítsük, szükségünk van ötletekre, felkérésekre, együttműködőkre, valamint az összefogás, tenni akarás és hit jótékony erejére.

Ezért tisztelettel kérünk kedves olvasó, segíts nekünk, hogy segíthessünk, hogy Neked is jobb legyen!

Bízva a támogató hozzájárulásokban, ötletekben, javaslatokban, köszönettel várjuk a megkereséseket az e-mail címre.

Hírek Agrosprint
Hírek Agrosprint